Skip to content
Завърши ремонтът на 1,3 км. от най-важната улица в Слънчев бряг

Завърши ремонтът на 1,3 км. от най-важната улица в Слънчев бряг

Завърши ремонтът на пътното платно по ул.”Първа” – Несебър, в отсечката от моста /включително/ на р. Хаджийска до Т-образно светофарно кръстовище с отклонение за с. Тънково – обща дължина на трасето 1300 метра, обявиха от Община Несебър.Положена е нова хоризонтална маркировка. Съществуващата вертикална сигнализация се подменя, където е необходимо.

Advertisements

Ремонтът е част от втория етап на реконструкцията на ул. „Първа”, която разделя Слънчев бряг на Зона Изток и Запад, и е изпълнен, съобразно приетите технологии за пътно строителство. Към момента е завършен проектът и за ново улично осветление – собственост на Община Несебър, което ще осигурява целогодишна осветеност на уличното платно и прилежащите му пешеходни и паркинг зони. Подменени са ВиК водопровод и връзки, кабелни и комуникационни мрежи.

Очаква се цялостната реконструкция да завърши в кратки срокове, като текущите строителните дейности не възпрепятстват автомобилното движение, казаха от кметството.

Строителните дейности са съобразени с нуждата от осигуряване на адекватни условия на придвижване в района и целят да предоставят допълнителен брой паркоместа, тротоарни ленти и ново озеленяване още през този сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *