Skip to content
Кошаренци задържани за обир в Слънчев бряг

Кошаренци задържани за обир в Слънчев бряг

Трима мъже от Кошарица, на средна възраст около 23 години, са задържани за кражба от стая в хотел в Слънчев бряг, Маскираните с качулки задигнали значителна сума от стаята на камериерки – служителки на комплекса.Това били парите, които жените спестили от работа през летния сезон. Отмъкнат е и мобилен телефон. Кражбата е

Advertisements

осъществена през нощта на 30 август, когато тримата мъже с качулки се промъкнали през прозореца на помещението, докато жените спели.

Един от тях е щракнат от камерите за видеонаблюдение на обекта. На кадрите, се вижда как единият от мъжете влиза през прозореца, а около 20 минути по-късно, скрит с качулка на анорак, скача от 1 етаж и се оттегля в неизвестна посока.

От рецепцията на хотела уточниха, че веднага са информирали Районното управление в Несебър. За броени часове мъжете са издирени. Ченгетата проследили пътя им със системата за лицево разпознаване и тримата крадци са задържани. За тях се знае, че са от Кошарица, безработни са, но са добре познати на органите на реда, тъй като имали и предишни криминални регистрации.

Снимка :Флагман.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *