Skip to content
Жестоко убийство на футболист в “Слънчев бряг” заради жена

Жестоко убийство на футболист в “Слънчев бряг” заради жена

Футболният талант Цветелин Якимов е 31-годишният мъж от Кюстендил, убит при кървавата свада в Слънчев бряг. Младият мъж дошъл да работи сезонна работа, докато лекува контузия.

Advertisements

Припомняме, че екшънът се разигра малко преди 19 ч. на крайбрежната алея в района пред хотел „Гранд“. Цеци, както го наричат приятелите, бил продавач на футболни тениски и аксесоари.
Точно срещу него работел и убиецът му Христо Димитров – на атракция „Виртуална реалност“, а в съседен обект – на ретро фото, 21-годишна красавица Ивет, заради която стана фаталната разправия.

„Тя е имала взимане-даване и с двамата. Заради нея се скараха“, категорични са колегите от съседните обекти на двамата. Те са се скарали, след което Цеци започнал да псува противника си. Свадата се е разразила пред погледите на стотици туристи, разхождащи се по алеята. По това време, по разказите на очевидци, Ивет не е била на работното си място.
Христо побеснял заради псувните, казал на Цеци да се разберат по мъжки по-късно след работа, но съперникът му, който не искал да дели възлюбената си, му скочил. Христо с един размах наръгал в гърдите Цеци, който паднал на земята, а по-късно починал в линейката.

По информация на Флагман.бг Цветелин Якимов бил сред добрите нападатели у нас. През 2018 г. дори става част от бургаския Черноморец. Цеци започва да тренира футбол във ФК Бузлуджа и става голмайстор на юношите старша възраст, след което преминава като юноша в Пирин Благоевград.
Част е от Велбъжд, както и от отбора на Германея Сапарева баня. Цеци временно спира с футболната дейност, за да се отдаде на спасителната такава. Става спасител на един доста известен и пълен с почиващи аквапаркове в Лимасол, Кипър. Едновременно започва да играе и за АЕ Закаки, който е част от кипърската трета дивизия. „Той никога не се е отказал от футбола, доколкото знаем и в момента е бил действащ футболист.
Преди няколко месеца обаче е получил контузия, след което тръгнал да се лекува, бил тук някъде и на санаториум, а след това е дошъл да работи в Слънчев бряг, за да изкарва пари, докато мине контузията“, разказаха още колегите на Цеци. Арестът на убиеца му Христо е удължен на 48 часа, очаква се прокуратурата да поиска постоянното му задържане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *