Skip to content
Секс на плажа, в морето, в автомобил – не е толкова готино, колкото си мислите

Секс на плажа, в морето, в автомобил – не е толкова готино, колкото си мислите

Секс на плажа – да, наистина изглежда доста романтично, но нещата се променят, когато легнете на пясъка. Задължително трябва да си носите голяма кърпа и да сте внимателни, за да не ви влезе пясък на места, където ще ви създаде дискомфорт и дори здравословни проблеми.

Advertisements

Секс с ягоди и сметана – ако сте пестеливи и старателно наредите ягодките върху сметана, която сте поставили върху тялото на партньора си – няма да имате особени проблеми. След като „хапнете“, тялото на половинката ви ще е мазно, но в този момент това надали ще ви интересува. Възможно е да изцапате и чаршафите, затова може предварително да сложите някои по-стари, за да не ви е яд, ако остане петно по тях.

Секс в море/басейн – ако сте решили да се отдадете на половинката си в морето, то е хубаво да знаете, че солената вода ще накара да усетите всички миниатюрни драскотинки, които имате по тялото си. Ако има вълни, ще ви е трудно да се задържите на едно място и да се насладите на секса.

При басейна нещата седят по следния начин – първо, има опасност да ви видят околните, все пак басейните са малки, водата е чиста и всичко се вижда. Второ, възможно е презервативът да се изхлузи и да изпадне, без да усетите. А това, както се досещате, може да доведе до нежелана бременност и заразяване с болести, предавани по полов път.

И в морето, и в басейна, имайте предвид, че водата ще отмие естественото ви овлажняване и това ще направи секса болезнен.

Секс на публично място – лятото е подходящо за секс на публични места, но трябва да бъдете наистина внимателни. Ако бъдете забелязани от патрулиращи полицаи, рискувате да се сдобиете със солена глоба. Другото неприятно нещо е, че ще ви е притеснено и няма да успеете да се отпуснете напълно и да се насладите на случващото се. Също така трябва да внимавате къде го правите, за да не се сдобиете с някаква инфекция.

Секс докато шофирате – да правиш секс в автомобила, докато е спрял е едно, но да го правиш в движение е опасно и просто трябва да забравите за това. Заслужава ли си да рискувате своя живот и този на околните заради малка доза удоволствие? А и какво удоволствие ще изпитате всъщност, докато се опитвате да сте концентрирани в пътя и в същото време партньорът ви умело ви разсейва? А и нали се сещате, че тук не става въпрос за същински секс, а по-скоро за някакви заигравки – орален секс и стимулиране с ръка? Пак питаме – заслужава ли си рискът?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *