Skip to content
Умиращото куче в Равда ,няма място за него в приюта/СНИМКИ/

Умиращото куче в Равда ,няма място за него в приюта/СНИМКИ/

Момичето моли за помощ ,защото тя самата има доста животинки и няма как да го прибере . Приюта в Несебър отказва да го приюти ,защото няма ли място . Питаме тогава да го оставим да умре ли ?

Advertisements

Така е.. цял ден го храня днес и съм му оставила водичка,почива си на сянка под липата ни,но живея до ресторант,всяка кола,която спре нарушава спокойствието му,страх го е.. ? Ако отида до магазина,той тръгва с мен и се връща с мен,миличкия! ? Имам 15 котки , имам и кучета,които не го възприемат добре само като го виждат отвън,иначе щях да си го прибера отдавна,нямаше да се моля на приютите.. за първи път ми се наложи да потърся помощ от тях и останах разочарована,много разочарована! Моята мечта е да имам приют… и той ЩЕ БЪДЕ приют,истински! Аз и без това вкъщи съм приют,няма животинче,което да е в беда и да не съм му помогнала.. но това сладурче,не може да влезе в двора,защото другите кучета,които съм спасила ще го нападнат.. Да не говорим,колко е трудно да се гледат животинки,това са ваксини,обезпаразитяващи,кастрации,по-качествена храна и прочие… не е просто да го прибере човек.. В Ахелой се тровят много животинки,не знам колко ще оцелее тук,да го галя,да му давам вода и да го пазя от хората не е достатъчно,не е… ? Днес звънях на приюта в Несебър,връзката с управителя се разпадаше 3 пъти,затваряше ми,прекъсвах му,една моя позната,много добра душа се свърза с него и като ми каза,че ще пратят кола да го прибере толкова много се зарадвах… стоях вън с 9 месечната си дъщеричка и чаках,докато се опитвах да го опазя от хората,които го гонеха и накрая като разбрах,че няма да дойдат защото се намира в Ахелой,а аз знам,че те в момента не са със запълнен капацитет и могат да го поемат,причините са други да не го вземат.. Не мога да приема,че приют отказва! Съжалявам… повече не бих се свързала… сега стоя и го мисля и не знам какво да правя.. Ще се опитам да му намеря дом.. но той не стои на едно място заради лошите хора…

Това написа

Ива Мандулева в групата Шофьори Несебър Момичето моли за помощ ,защото тя самата има доста животинки и няма как да го прибере . Приюта в Несебър отказва да го приюти ,защото няма ли място . Питаме тогава да го оставим да умре ли ?

3 thoughts on “Умиращото куче в Равда ,няма място за него в приюта/СНИМКИ/

  1. Моля, ако има кой да го докара, ще го взема- имам къща в село Чехларе, община Брезово. телефон 0888 864 351. Постоянно има хора и ще го гледат. Нямам транспорт, да го взема. Моля, ако може да осигурите да го докарате, ще сме готови да го вземем и се грижим за него!Стефка Пашова.

  2. Една жена иска да го вземе. Писала е след споделената публикация в Гласът на безгласните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *