Skip to content
Пияни туристи хвърчат с  триколки в Слънчев бряг!  (ВИДЕО)

Пияни туристи хвърчат с триколки в Слънчев бряг! (ВИДЕО)

Пияни туристи с бира в ръка хвърчат с електрически триколки между автомобилите в Слънчев бряг, създавайки предпоставки за инциденти. 

Advertisements

„Действието се развива в района около хотел „Олимп“. Въпросните младежи тръгват с бясна скорост, след което рязко спират, рискувайки да предизвикат катастрофа. Движат се предимно между хотелските комплекси, където често минават деца. Какво ще се случи, ако ударят някого“? В РУП-Несебър има множество сигнали от граждани за нерегистрирани моторни превозни средства, които се управляват от хора във видимо неадекватно състояние, в резултат от употреба на алкохол и опиати. За съжаление всички опити от страна на сектор „Пътна полиция“ към РУП-Несебър да санкционират нарушителите, удрят на камък, тъй като превозните средства не са регистрирани, поради липса на адекватен регламент.

Следващият голям проблем е, че електрическите триколки се карат по пътища, които не са отворени за обществено ползване, каквито са междинните пътища между хотелските комплекси в Слънчев бряг. Тоест те не са част от Републиканската пътна мрежа и там правомощията на КАТ са изключително ограничени.

Пише:  „Днес България“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *