Skip to content
В Равда положиха ” мемори асфалт” мотор потъна /СНИМКИ/

В Равда положиха ” мемори асфалт” мотор потъна /СНИМКИ/

Нов асфалт положиха в Равда които е не повече от 5 см разказва очевидец на които моторът едва не потъна ,добре .че имало от старият слой долу ,че да се спре да потъва разказва . Вижте какво разказва потърпевшия :

Advertisements

Не съм от хората които се оплакват от разни глупости, ама тоя път ще си кажа, защото е малко смешно даже! Това е новия асфалт в Равда! Миналата седмица тука имаше геодезисти, кметове, архитекти, абе цялата група! Пътя затворен 5дни, 20-30 дни разкопки, викаме си тука ще стане чудо! Да стана, нов асфалт (5см макс, стария слой ту го надраха, ту не, не ми е работа, те са учили хората), плочките нови, прав абе топ, ама само по улица Кирил и Методи, тръгваш по ул. Вардар, кратери, плочки 40см на 40см подпрени на оградите(явно хората трябва да ги наредят)!

Абе с една дума, ,,СМЯХ”! Да се върнем на темата, 145лв годишен данък на мотор, за да го паркираш и да ти потъне степенката! Вярно, моторите ги водят лукс в цялата страна, ама в наща община си е лукс да живееш! Имаме високи данъци, зимно-активни паяци, ,,уникална” полиция, която не се крие в насрещното да снима, и мек асфалт! За щастие по мотора няма щети, и за още по голямо щастие не е паднал върху някое преминаващо дете! Знам че нищо няма да се оправи, ама ей така да имаме малко тема за разговори!