Skip to content

Украинка е собственичката на обърнатата кола край Елените, била паркирала по наклон

Жената не открила автомобила си там, където го оставила, но помислила първоначално, че е репатриран

Advertisements

Украинка, пристигнала в България на 1 май, се оказа собственичката на старозагорския Фиат, който бе открит обърнат на пътя за к-с Елените край Свети Влас, научи Флагман от свои източници. Историята с „краденото” возило обаче може да се окаже много по-интересна, отколкото се очакваше.

Около 18 ч. вчера жената, която от пристигането си в България живее в Свети Влас, е подала сигнал в РУ-Несебър, че не е открила автомобила си там, където го е паркирала за последно. Пред полицаите тя разказала, че спряла Фиата по надолнището на пътя, който води към к-с Елените, дръпнала ръчната спирачка и включила на първа скорост, след което излязла от колата и заключила автомобила. Това се случило около 8 ч. сутринта.

Около обед, поради нужда отново да използва колата си, украинката отишла отново до мястото, но Фиатът го нямало. Първоначално тя помислила, че е възможно да е репатриран. Затова го потърсила на наказателния паркинг. Там обаче такъв автомобил нямало. Няколко часа по-късно тя позвънила на полицията, за да докладва, че автомобилът е откраднат.

От там обаче, разбирайки какъв е регистрационният номер на Фиата, директно ѝ обяснили, че е открит… обърнат на пътя за Елените.

Абсолютна мистерия остава дали наистина някой е откраднал колата и е катастрофирал. Или поради техническа неизправност или човешка грешка автомобилът просто е потеглил сам надолу по склона безконтролно и се е обърнал сам. Най-важното обаче е, че пострадали от инцидента няма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *