Skip to content
Още един обект запечатан в Несебър от НАП /СНИМКИ

Още един обект запечатан в Несебър от НАП /СНИМКИ

След направена проверка от НАП бе запечатан хранителен магазин за неиздаване на касов бон, на главната улица в Несебър . Цивилни служители на НАП са посетили обекта ,намиращ се в град Несебър и след направена от тях покупка не е издаден касов бон за стоката . След направените проверки откриват разминаване в оборотите на магазина . Обекта е запечатан , проверката се е извършила в петък на 02.09.22 г.

Advertisements

Националната агенция по приходите (НАП) започна масови проверки по Южното Черноморие, съобщава БНР. До момента инспекторите са проверили над 800 обекта.

24 търговски обекта са били запечатани. НАП е съставил 145 акта за неиздаване на касови бележки.

Продължават и целодневните наблюдения на служителите от звеното за фискален контрол на големите складове за плодове и зеленчуци и хранителни продукти в региона. Засиленият контрол подобрява фискалната дисциплина, данъчните отчитат също и устойчива тенденция при доброволното спазване на правилата и изискванията.

Под активно наблюдение са поставени над 2000 обекта по българското крайбрежие. В рамките на продължаващата кампания при извършването на контролни покупки активно се прилага способът “таен клиент”.

Данъчните инспектори извършват и явни наблюдения, при които в рамките на няколко дни в реално време се следят продажбите и резултатите се сравняват с предходни периоди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *