Skip to content
Намериха Крис които всички търсиха – мъртъв

Намериха Крис които всички търсиха – мъртъв

В продължение на няколко дни близки, приятели и познати издриваха под дърво и камък 18-годишно момче от Ловеч.

Advertisements

Кристиян Маринов е напуснал дома си в кв. „Бабаковец“ на 9 септември и оттогава до днес бе в неизвестност.

За жалост тялото му е намерено безжизнено. Подробности за смъртта на този етап от полицията не се съобщават.

Тялото на младежът е открито в близост до третокласен път 401 в землището на Ловеч, като при първоначалния оглед следи от насилие не са открити.

В групата „Забелязано в Ловеч“ има публикация от млада жена, която намеква, че Крис най-вероятно е починал от свръхдоза наркотици.

Албена Борджиева от града на люляците пише следното (запазваме автентичния правопис без редакторска намеса):

„Системата взе поредната си жертва. Синът на някой. Просто статистика. Ежедневие за институциите нехаещи за това което се случва в града на живите мъртви. Меката на дрогата. Неадекватни елементи по улиците и на пътя, придърпвани от униформите за дозата в джоба и норматива. Тежки дилъри и сутеньори карат със сто по центъра не притеснявани. Налитат на бой, защото си ги погледнал лошо или не дай си боже ги засякал с колата. Окрилени от чувството за безнаказаност вменено от полиция и съдебна власт, абдикирала и зависима. Не знам защо ви има. Момчето имало проблеми с които не можело да се справи. Всички ние имаме, защото гледаме и нехаем.Това, че днес проблема не е на вратата ти, не значи, че утре ще те подмине. Иначе спасяваме кучета и котки от суровия свят навън . Лошо няма. Хората кога? Статистика. Тъжно“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *