Skip to content
Шофьорът, катастрофирал фатално край Стражица, бил без книжка

Шофьорът, катастрофирал фатално край Стражица, бил без книжка

Шофьорът на колата, катастрофирала край Стражица е бил без книжка. Това обяви Рановски. Припомняме, че при тежката катастрофа загинаха двама тийнейджъри, а други двама са в тежко състояние.

Advertisements

Снимка: Bulfoto

Според него отговорността не е нещо, което се научава лесно. По думите му важен е личният пример за децата. „Това, което се учи в училище, ако вкъщи не се надгражда и детето не види примера на родителите, остава безсмислено”, каза още Рановски.

Шефът на ДАИ е категоричен, че факторите, които влияят на пътната безопасност са много, инфорвира “Нова”. Той обърна внимание на състоянието на пътищата, на автомобилите, които караме, и на възпитанието на участниците в движението.

Двама души са загинали при катастрофа на изхода на Стражица в посока Велико Търново. Сигнал за случая е получен около 17:00 ч., съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново.

По първоначална информация лек автомобил се е ударил в крайпътни дървета. В резултат на това на място са загинали двама души, водачът и един от пътниците са откарани в болница в много тежко състояние. Всички участници в инцидента са на възраст от 15 до 19 години. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *