Skip to content
“Ударих една кола, панамерата е на кайма!” наглото поведение на шофьора убиец

“Ударих една кола, панамерата е на кайма!” наглото поведение на шофьора убиец

Според очевидец младият мъж, причинил катастрофата бил много нагъл .

Advertisements

Димитър Любенов, на 39 г., е управлявал колата “Порше Панамера”, която е ударила смъртоносно автомобил с двама французи до “Ринг” мола в София. Пред полицаите той е отказал категорично да даде проба с дрегер за алкохол и дрога и е обяснил, че “ще се оправи в МВР болница”. Пред “24 часа” разследващи потвърдиха, че той първоначално е отказал да бъде тестван, но по-късно е дал кръвна проба във ВМА. Според очевидец, поршето го е задминало с над 200 километра в час секунди преди катастрофата. Тази скорост са установили по-късно и дознателите. Спортният автомобил се е включил от локалното плаатно, но засякъл и ударил малък “Форд Фокус” , движещ се в посока Летище София.

Колата, в която са пътували двама французи, се е обърнала по таван. 

Възмутен от агресивното поведение на младия шофьор с поршето, причинил катастрофата очевидец обясни пред “24 часа”, че младият мъж нагло попитал: “Какво ви пука за някакви французи, вие българи ли сте?”.

За наглото поведение на шофьора пише във фейсбук и Биляна Борисова: “Когато пристигнахме на мястото шофьорът на пометения автомобил се опитваше да извади бабата и дядото, а софийският пияндурник говореше по телефона, цитирам: “Ударих една кола, панамерата е на кайма!”

Малко след това влязохме в спор, в който ни попита ние българи ли сме, че да защитаваме тия чужденци ?!?! Изключително безскруполен боклук, без извинение!”

Шофьорът на поршето , който е собственик на две фирми за внос на коли и пречистване на отпадни води, има 29 фиша, повечето за превишена скорост, половината не са били платени и са на стойност 4500 лв.

Французите – възрастно семейство, са се връщали от почивка в Банско. Форд фокусът е на фирма, която извъшвала трансфер от хотела към летище София за полета към Париж в 7:30 ч. Починалият съпруг е на 64 г., а жена му – на 62 г. е настанена в Св. Ана със счупен прешлен и фрактури на таза. Водачът на форда е леко ранен и е във ВМА. Той е на 46 г., български гражданин и има три неплатени фиша според МВР.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *