Skip to content
Бележка на предното стъкло”Баща ми е полицай”

Бележка на предното стъкло”Баща ми е полицай”

Сагата с паркоместата в градовете сякаш никога няма да приключи. Шофьорите стават все по-изобретателни, като действията на някои граничат с наглост. В днешната история няма ви разказваме за надрана кола или вдигнати чистачки, а за една бележка, която говори достатъчно. Листчето хартия е поставено от вътрешната страна на кола в Стара Загора и гласи: „На колата има камера. Баща ми е полицай.“

Advertisements

Авторът на публикацията написа:

„Ние сме вход с 24 апартамента и 13 паркоместа! Колко трябва да си нагъл (паркираЛА – НЕ ЗНАЕ) но да си залепиш бележка – Колата има камера. Баща ми е полицай. Поредната наглост и безсрамие!!!“

Този коментар обаче предизвика дискусия. Дали може да се посочи като основателна причина броят на апартаментите и свободните места?

„Всички пишат за прословутата бележка и наглостта на момичето… ами ако вече някой й е надирал колата или вдигнал чистачките – което е любимо на доста българи, които смятат че щом е пред блока, това място е тяхно. И какво, тази публикация и снимания номер осмисли ли вечерта?,“ коментира жена.

„Написала е, че има камера. Няма нужда да пише професията на баща й, защото и той си има шеф, ами ако мине детето на шефа, то има ли право да направи нещо на колата, само защото баща му е шеф на полицията в града? Бележката е написана от наглец!,“ смята друг.

Източник: glas.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *