Skip to content
Кандидат-кметицата от Момин проход стана порноактриса (СНИМКИ)

Кандидат-кметицата от Момин проход стана порноактриса (СНИМКИ)

Но аз съм човек, който си изпълва поетия ангажимент на цената на всичко“, споделя победителката в конкурса „Мис Плеймейт“, която раздели първото място с друга еротична моделка.

Advertisements

В сцената със своята интимна партньорка Диана има реплики на гръцки език. Двете се отдават на любовни ласки в луксозна къща сред домашна обстановка. И Диана, и Тони са изключително щастливи и доволни от заснемането на първите кадри.

„Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията“, споделя пред вестника 

Габровска, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Съпругът ѝ също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа. „След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи.

Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много!

Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса.

Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин“, разказва пред „България Днес“ Тони Габровски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *