Skip to content
Жриците на “любовта” в Слънчев бряг , нямат спирачки сезона свърши! За нас сега започва /СНИМКИ/

Жриците на “любовта” в Слънчев бряг , нямат спирачки сезона свърши! За нас сега започва /СНИМКИ/

Действието се развива в “Слънчев бряг”Сезона пътя за Варна “Осморката” “Ханска Шатра” както му казват местните . Човек спира от любопитство за да разговаря с една от Жриците на ‘Любовта”

Advertisements

Сезона не свърши ли за вас ? – Не сега започва за нас! ,отговаря най-опитната в “занаята” вариращ от почти началото на света , да не казвам първия. Интересно мие пише читател на Шофьори/Несебър/ Как бе? защо още сте тук ? 13 септември сме ? Да ,но сега започва нашата работа ,отговаря тя . Сезона свърши започват ,курсовете ,камиони и др.такива . Това са истинските ни клиенти споделя още тя .

Ами нямаше ли туристи ? Имаше как да нямаше ,но всички са със семействата си ,как да спрат ? Да ни погледан не могат даже хахахахха. Споделя тя . А на въпроса харесвали ви работата тя каза .:

-Просто работа ! Идвам работя и си тръгвам ,като вас прибирам се при семейството си ,и си говорим е не си разказваме за работният ден хахаха защото аз нямам какво да споделя ! Това е тъжна история без край ,и без начало ,дори не знам как се озовах тук и работя това .Искам да Ви кажа,че това е просто работа. Когато се прибера вкъщи аз също се усмихвам ,но не по -този начин които там горе на работа . Искам да Ви кажа ,че не е много различно ,че не ме е срам от това което върша ,защото го върша да се изхранвам . Споделя жрицата на ‘Любовта”

Публикувано без редакторска намеса :

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *