Skip to content
Сезона в Несебър свърши ,но “войната” за паркоместа не !

Сезона в Несебър свърши ,но “войната” за паркоместа не !

Сезона в града отдавна свърши ,но “войната” за паркоместата продължава . Имали Синя зона ? или няма ? до кога важи ? Имали “паяк’ /Репатрак/ или не? След като има Платена зона трябва и да има кой да отговаря и да се грижи за реда .Споделят жители на град Несебър . Вижте какво написаха те :

Advertisements

Колеги,на платеното ни място е спряла кола Рено Меган, черно с номер А 6664.Моля,ако някой може да ми каже на кой е…или да му предаде да я премести.?

Вече няма платени места Те са за четири месеца.

Зависи кой до кога си е платил. А тези който бяха до края на септември бяха осигурени парко безплатни места за хора с телк решения.

След като въведоха зона тази година, са длъжни денонощно да подържат своите функции. Телефона в общината няма как да отговори, но поне трябваше да има дежурен на наказателния паркинг. Търсих, но няма. След като ще плащаме синя зона целогодишно, нека поне да се следят платените абонаменти на хората по същия начин. Примерно в София като запушат гаража или мястото, паяка ги прибира преди да си разбрал.

Така,че утре ще търся паяка.

 Мястото което е платил даден човек за три месеца после може да го продължи за още 6 демек най дългия период става 9 месеца.

Докога ще продължава това ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *