Skip to content
Мъжът минал на червено в Несебър е бързал защото е прострелял брат си в слабините /ВИДЕО/

Мъжът минал на червено в Несебър е бързал защото е прострелял брат си в слабините /ВИДЕО/

Днес по-рано писахме за мерцедес които минава с повече от 100 километра на червен светофар в Несебър ,на оживено и главно кръстовище . След като се свързаха с редакцията на “Радио Шофьори Несебър” Стана ясно ,че въпросния П.Д е минал на червеният светофар с такава скорост защото е карал простреляният си по-малък брат към болницата . Случката е доста нелепа ,разиграла се този уикенд в Несебър . Днес следобед по-малкия брат на П.Д е дошъл на гости в град Несебър и след нелепа игра П.Д по-непредпазливост застрелва по-малкият си брат С.Д в областта на корема , по- точно в слабините .

Advertisements

С.Д е едва на 11 години, след нещастният инцидент. П.Д. изпада в паника и грабва по-малкият си брат С.Д След неволна игра ,не знайно как оръжието гръмва и малкият е пострадал тежко , тръгват веднага защото смятат ,че няма време за бърза помощ, инцидента се случва в дома на П.Д след като е показвал газовото си оръжие на по-малкият си брат С.Д След инцидента тръгват към спешният център в Несебър ,точно тогава минава на червено с повече от 100 километра в час .След направения преглед на С. веднага е изпратен с бърза помощ в Бургас където следва тежка операция на единият тестис . След по-малко от час болницата в Бургас съобщават ,че състоянието на С. е стабилизирано и може да не се наложи на тестисите .За сега по-малкият брат остава в болницата а П.Д е задържан за 24 часа в районното управление на Слънчев бряг .

От болницата в Бургас съобщиха ,че малкият е извън опасност ,дори може да не се наложи операция на тестисите , Всички се надяваме малкият С.Д да се оправи и да забрави за нещастният инцидент .И все пак нищо не го оправда да кара така в населено място и на червен светофар ! Споделят местни ..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *