Skip to content
Бургаска ” Батка” се гаври с коте заради скъпият му телевизор /ВИДЕО/

Бургаска ” Батка” се гаври с коте заради скъпият му телевизор /ВИДЕО/

Пореден случай на насилие над животно възмути страната. Този път случаят е от град Бургас, а жертвата е котка.

Advertisements

На кадри, разпространени в мрежата, се вижда мъж, който души животното. Той извива и лапите му и видимо причинява болка.  Насилието е придружено от грозен език и закани, а през това време насилникът се смее истерично. От думите му по време на клипа се разбира, че вероятната причина за насилието е беля, извършена от котката.

жена разказа, че клипът  е стар – от преди 7 години, но в мрежата бива разпространен през последните дни. Граждани дори готвят протест пред дома на мъжа от видеото – Димитър Фъндалов. Те са подали сигнали в МВР.

Мария К. твърди, че служители на МВР пристигнали на място, а пред тях извършителят разказал, че тогава бил пиян. Граждани желаят да вземат тормозената котка, но към момента няма информация дали тя е жива и къде се намира.

Жената споделя, че бургазлии смятат, че това не е първата подобна проява. Тя коментира и факта, че мъжът се смее по време на насилието.

“Вижда се и най – плашещото, че изпитваше удоволствие от деянието и се смееше истерично и напълно доволно”, разказа Мария.

“Такъв тип хора не трябва да остават незабелязани от обществото, защото тази агресия прераства и в много по – лоши деяние! Както посяга на животно – така и на човек. Въпрос на време и на практика е при такива субекти”, смята тя.

Това е поредният случай на брутално насилие над животни, който добива гласност в социалните мрежи за последните седмици. Един от тях бе показателен за действиято на агресорите – този с кучето Мечо. След публичната гласност насилникът бе задържан, а граждани излязоха на серия от протести с искане за ефективни наказания за агресия над животните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *