Skip to content
“Шофьор” прегази три пъти с колата си куче! /ВИДЕО/ +18

“Шофьор” прегази три пъти с колата си куче! /ВИДЕО/ +18

Ето какво написа свидетелка на случилото се в социалните мрежи :

Advertisements

КУЧЕТО ОПРЕДЕЛЕНО Е ПРЕГАЗЕНО НАРОЧНО !!!

🟠 На 11-12 сек. служителя на бензиностанцията вдига ръка към водача (убиеца) на кучето за “довиждане” т.е. вниманието на водача e насочено посока двата, движещи се заедно, обекта – (служител и куче). 🟠 и е на достатъчно отстояние и ъгъл, за да ВИДИ и кучето!!!!

Той изчаква служителя да премине и без да се бави, тръгва през кучето !!!

🟠 Да не говорим, че посоката за напускане на територията на бензиностанцията е вляво (доколкото мога да преценя), а този навива волана надясно !!!

🟠 А и за по-сигурно, мина два пъти през кучето!

(Случило се е на метан-станция Варна, близо до гарата.

СВ 4242 НК – номерa на фолксвагена)

🛑 Сега се надявам се съответните органи да си свършат работата !!!

Ежедневно чуваме за фрапиращи случаи на агресия и насилие над животни. Една много малка част от тормозителите получават присъди, друга си остават необезпокоявани и на свобода. Тази тенденция у нас е много тревожна, а посегателствата стават ежедневие.

Появи се видео в социалната мрежа, на което се вижда как куче се озовава под гумите на автомобил. Действието се разиграва във Варна, на метанстанция. Кучето, което от 15 години обитава района, е вървяло след служител на обекта. В този момент, автомобил потегля и преминава с предната гума през животното. Служителите започват да махат с ръце, а водачът на колата дава назад, а след това отново напред. За съжаление кучето издъхва.

https://www.youtube.com/watch?v=GF3yDfodMlQ

Развихри се дискусия дали случилото се е случайност или умишлено действие. Според някои, шофьорът не е имал добра видимост и четириногото е попаднало в мъртва зона на видимост. Други са категорични, че прегазването е нарочно.

„Случило се е на метанстанция Варна, близо до гарата, този район е обитавало кучето близо петнайсет години. Прочетох в коментарите под поста на човека, който се е грижил за него. Той мисли, че кучето е било в някаква мъртва точка на видимост, не съм шофьор и не знам за какво говори, и не е видяно, тоест, не е умишлено прегазването. Според нас е умишлено!,” пишат във Facebook.