Skip to content
Джип блъсна 5 коли и автобус в Бургас,шофьорът избяга

Джип блъсна 5 коли и автобус в Бургас,шофьорът избяга

Бургаската полиция издирва мъж в неадекватно

Advertisements

състояние направил опит за кражба, а след това при гонка с полицията блъснал пет автомобила и автобус на градския транспорт.

Тази вечер около 19.59 ч. е получено съобщение за инцидент, при който млад мъж с неадекватно поведение се опитвал да издърпа мобилен телефон от момиче в района на пешеходната пътека на бургаските улици “Христо Ботев” и “Македония”.

Междувременно е получен нов сигнал за неправилно паркиран върху пешеходната пътека на двете улици тъмен джип в посока ж.п. Гара -Бургас, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие.

Към кръстовището се отправили два полицейски патрула. Забелязвайки ги неадекватния мъж се качил в джипа и с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания, потеглил по бул. “Христо Ботев” в посока ж.п. гара – Бургас. С десен завой джипът преминал през бул. “Иван Вазов”, ул. “Спортна”, бул. “Тодор Александров” и местността “Пода” в посока Созопол, блъскайки по пътя си общо пет автомобила и автобус от градския транспорт. От инцидента няма пострадали граждани. Стигайки до пътен възел Созопол, джипът “Гранд Чероки” преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължил да се движи в посока село Равадиново. Там спрял, блъскайки си в паркиран на ул. “Стара Планина” лек автомобил, със старозагорска регистрация. Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила и в момента се издирва от полицейските служители.

Снимки: ОДМВР-Бургас