Skip to content
НЕСЕБЪР Е ВЕЧЕ ЧАСТ ОТ 5KMRUN!

НЕСЕБЪР Е ВЕЧЕ ЧАСТ ОТ 5KMRUN!

Несебър – Градът-държава, който е под егидата на UNESCO, като част от световното културно наследство е поредния, който се включва към бягащите 5км.

Advertisements

Градът с най-красивото трасе за 5км! Мястото, където лицевите опори са част от 5-те км, меката на “Бирената миля”, и не на последно място – единствената дестинация, където можете да бягате и покрай морето – и сред планината!

Първото организирано 5 км бягане в класацията на 5kmrun Selfie (Индивидуално и Отборно), официално ще стартира по-следващата събота от 15:30 ч. по Трасе 1 (Зимно), 30 януари.

Несебър, Нов град, северната крайбрежна алея, под х-л „Парадизо“, ул. „Хан Крум“ 46, ето и карта на трасето с неговата Старт/Финална зона:

Трима са нашите представители за Несебър: Васил Лечев, Христо Терзиев и Емил Атанасов.

Визитки:

Васил Лечев
66 годишен, зодия Рак
женен, баща на двама сина и една дъщеря и дядо на четирима внуци
лекоатлет-маратонец
ветеран с над 50 годишна непрекъсната спортна дейност
балкански и многократен републикански шампион по маратон
участник в Европейска купа по маратон
треньор по лека атлетика
основател на Несебърския лекоатлетически клуб
активен участник в бяганията от веригата 5kmrun
свързан завинаги със спорта и движението
послание: „Бягайте, за да сте здрави и щастливи!”
Христо Терзиев е от Несебър. Дългогодишен национален състезател и треньор по Карате-Киокушин, име добре познато у нас и по света. Бяга за удоволствие. Счита, че личния пример е най-правилното средство за увличане на хората в спортни занимания.
Емил Атанасов – любител спортист с лека мазохистична наклонност към триатлона. Диагностициран с последен стадий на привързаност към сърфингът във всеки от вариантите му – уинд, кайт, фойл.
Искаш ли да бъдеш част от екипа на 5kmrun? Вече можеш, да присъединиш своето населено място към картата на градовете на 5kmrun,

Източник : Nessebar-news.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *