Skip to content
Слънчев бряг инвестира 1,5 млн. лева в ремонти за летния туристически сезон

Слънчев бряг инвестира 1,5 млн. лева в ремонти за летния туристически сезон

Акционерното дружество “Слънчев бряг” е започнало активна подготовка за предстоящия летен туристически сезон. Работи се по възстановяване, ремонт и изграждане на нова инфраструктура в източната част на най-големия туристически комплекс по Черноморското ни крайбрежие.”

Advertisements

Полагат се нови тротоарни настилки, асфалтират се улици във вътрешността на комплекса, нова маркировка, подменят се осветителни тела, осъществяват се дейности по озеленяване и обезпаразитяване на зелените площи, профилактика на видеонаблюдението, възстановяват се обекти, деформирани от зимата и атмосферните условия. 

Към момента ремонтни дейностите се извършват по крайбрежна алея, алея “Кубан”, ул. “Първа”, в близост до хотелите “Зефир” и “Гларус”, както и в парковите пространства и зелените площи и по отводнителните шахти”, посочват от “Слънчев бряг” АД, цитирани от БТА.Подготовката за летен туристически сезон 2023  е започнала в средата на месец март и ще продължи до началото на месец май. Инвестицията в управляваната от дружеството инфраструктурата е за над 1,5 милиона лева само за настоящия сезон.