Skip to content
Playboy уволни порнолегендата Миа Халифа след скандално изказване срещу Израел

Playboy уволни порнолегендата Миа Халифа след скандално изказване срещу Израел

Еротичното списание Playboy уволни порнозвездата Миа Халифа заради подкрепата ѝ за Палестина. Актрисата от филмите за възрастни излезе с множество публикации, в които шумно приветства зверствата на Хамас в Израел. “Миа направи няколко отвратителни коментара, докато празнуваше нападението на Хамас и убийствата на невинни жени, мъже и деца”, заявиха в позиция от списанието. Цялото съдържание на Халифа и нейният канал бяха премахнати от сайта.

Advertisements

„В Playboy насърчаваме свободното изразяване и конструктивен политически дебат, но имаме политика на нулева толерантност към речта на омразата. Очакваме Миа да осъзнае силата на думите си и че действията й имат последствия“, се казва още в изявлението на Playboy. 

През своите 5 милиона последователи в социалната мрежа Twitter  30-годишната Миа Халифа многократно заяви подкрепа за бомбените атентати и отвличания на терористите от Хамас. Порнозвездата дори призова бойците на групировката да снимат зверствата си, като държат мобилните си устройства хоризонтално, за да вижда по-добре касапницата, пише Телеграф. 

Халифа също сподели изображение на терористите, возещи се в задната част на пикап, наричайки го „ренесансова картина“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *