Skip to content
Мъж нахлу в Енергото да си прави сандвичи за закуска, нямали ток повече от 24 часа (Видео)

Мъж нахлу в Енергото да си прави сандвичи за закуска, нямали ток повече от 24 часа (Видео)

Мъж обра овациите в мрежата, след като се пусна на живо от офиса на електроразпределителната компания „Енерго-Про“ в Силистра, пише GlasNews.bg.

Advertisements

По думите на Явор Павлов вече 24 часа няма ток в силистренското село Калипетрово. От кадрите става ясно, че именно това е причината той да нахлуе в офиса на електроразпределителната компания „Енерго-Про“.

Мъжът е посрещнат от двама охранители, които го допускат да влезе в офиса, но един от тях отбелязва, че снимането е забранено. Снимащият обаче не се трогва от думите на охраната и не прекратява живото излъчване.

Във видеото виждаме, че Явор Павлов носи със себе си чанта с хранителни продукти.

24 часа няма ток, а като дойде края на седмицата, като не го платя – го спирате“, казва изнервеният мъж. 

Явор най-демонстративно изважда от чантата хранителните продукти и заявява, че има нужда от разклонител, тъй като иска да си направи сандичи.

И децата ми гладни стоят, ела да видиш. Звъня ви и не вдигате. Искам удължител, за да си направя сандвич и да се наям. Не ме интересува – полиция, молиция, к’вото искаш викай. Ако искаш извикай и кмета“, допълва още мъжът, като през това време изважда от чантата и парти грил.

През това време мъжът, който заснема абсурдната ситуация, влиза в конфронтация с охранителите. Той ги призовава да напуснат работното си място и „да не се занимават с глупости“.

Не ме записвай, ще те осъдя„, казва един от охранителите.

Междувременно Явор успя да си изпече филийки, тъй като намери контакт, в който да включи парти грила. А служителката на гишето му обяснява, че екипи работят по остраняването на аварията по електропреносната мрежа.

Излъчването във Фейсбук бе прекратено след появата на полицейски служители. Към този момент видеоклипът в профила на Явор е събрал почти 13 хиляди харесвания. 

Кадрите съдържат нецензурни изрази:

@https://www.facebook.com/qvor.pavlov/videos/677931021116305/


https://www.facebook.com/qvor.pavlov/videos/677931021116305/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *