Skip to content
Тази година пл.Жулиета Шишманова“в Несебър “избухва”

Тази година пл.Жулиета Шишманова“в Несебър “избухва”

Тази година Община Несебър ще превърне традиционните коледни тържества  и посрещането на новата 2024 година в поредния запомнящ се празник на града.

Advertisements

Звездите  на легендарната  група  „Сигнал“ ще направят Коледата в Несебър  най-яркото и запомнящо се зимно  събитие  в града за последното  десетилетие. Те ще се изявят на сцената на пл.“Жулиета Шишманова“ от 18.00 часа на 25 декември, за да вдъхновят, развълнуват  и развеселят жителите и гостите на Несебър и да донесат ново усещане за тържественост   през най-светлите празници. 

Следващото събитие, което ще събере хората на пл. „Жулиета Шишманова“  на 31 декември, ще бъде пропито с духа на класическата музика и  на кръшни фолклорни ритми. Преди финалното броене,  с което традиционно изпращаме старата и посрещаме новата година, площадът ще бъде огласен от изумителните с богатството  и силата си гласове  на оперните звезди от квартет „Белканто“.

Техният вокален спектакъл ще започне в 22.30 часа.

Новата година на площада ще посрещнем  с весел хоровод и народни песни, в изпълнение на тракийския славей Данислав Кехайов, но преди това небето над Несебър ще бъде ярко  осветено от празнична заря – символ на всеобщата   надежда и вяра  за щастливи и благодатни дни на здраве и радост през 2024-та.