Skip to content
Несебър и цяла бургаска област за Петър Златинов полицаят от с.Гюльовца

Несебър и цяла бургаска област за Петър Златинов полицаят от с.Гюльовца

След публикацията на Кремена Краева за пострадалия полицай Петър Златинов ,от с.Гюльовца в групата ” Шофьори Несебър” За по-малко от 24 часа ,мрежата гръмна . Има над 2000 споделяния и реакции. Хората мигновено започнаха да споделят ,и да се организират за помощ на младия човек ,дори вече има предложения за поставяне на кутии по малките села и населени места . Ето и целият пост в социалните мрежи :

Advertisements

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Петър Стоянов Златинов на 24 г.от с.Гюльовца,служител в ,,Криминална полиция ” на Първо РУ на СДВР-разузнавач пета степен, има нужда от нашата помощ .

Лекарите от клиниката по неврохирургия към УМБАЛ ,,Света Анна” се борят десет дни за живота му и успяват да го спасят. Следва преместване в клиниката по лицево-челюстна хирургия. Сега му предстоят много и скъпоструващи операции в България и чужбина. Ще се прави операция на черепа, за да се постави имплант на мястото на липсващата кост, тъй като са отстранявани частици от мозъчната тъкан. Също така операция на ляво око за възстановяване на зрението. Синуси, ноздри, долна челюст и небце също подлежат на интервенции. Петър е изключително скромен, възпитан, честен и отдаден на професията си, за която мечтае от дете! Завършва средното си образование през 2018г. в гр. Несебър – СУ,,Любен Каравелов” с отлична диплома. През 2022 г.завършва Академия на МВР отново с отличие. От една година и седем месеца е служител в Първо РУ на СДВР. Нека всички заедно помогнем на Петър да се възстанови от тежките травми, за да води нормален живот и да продължи да сбъдва мечтите си! Всяка помощ е от огромно значение за здравето на момчето! Прилагам личната му банкова сметка: Титуляр: Петър Стоянов Златинов BG13UBBS80021073288340 Банка ОББ Револют: @silvan77af https://revolut.me/silvan77af и през този линк можете директно с карта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *