Skip to content
Щастлив край за Бари, прибран е на сигурно място /СНИМКИ/ очаква новото си семейство

Щастлив край за Бари, прибран е на сигурно място /СНИМКИ/ очаква новото си семейство

Най-накрая щастлив край за кучето което всички търсиха няколко дена в Равда ,Несебър и Ахелой . Днес след позвъняване на жена от Равда която пожела да остане анонимна каза ,че е успяла да хване и успокои докато дойде някой . Сдружение Контролен Граждански Блок Несебър и един от администраторите на Фейсбук групата Шофьори /Несебър/веднага се отзовават на сигнала .

Advertisements

Потърсихме помощ от приюта в Несебър ,но тъй като е неделя и не работи ,позвъняхме на управителя Димо Стялков , той веднага се отзова каза , че още утре сутрин ще го приемат и ще го прегледат ,следва лечение и възстановяване на кучето и след като се излекува може да се осинови от някой който иска да се грижи за него . Това предаде председателя на сдружение Контролен Граждански Блок Несебър ,след разговора с управителя на приюта . Всеки които реши може да го посети на място за да го види .

Кучето наистина е видимо бито и то жестоко куца и цялото е в рани и кърлежи ,по всичко личи ,че има травми и счупвания ,страхливо е ,но много дружелюбно към хората . В момента е настанено в с. Тънково в сградата на Контролен Граждански Блок ,нахранено е и вече спокойно ,още утре сутрин ще бъде закарано в приюта Несебър за да му се обърне внимание .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *